Sign In
New Customer?

Dataradering

VI ÄR EXPERTER PÅ DATARADERING OCH DATADESTRUKTION

 

Definitionen av känslig eller konfidentiell information är information som bör skyddas mot oberättigad spridning. Det är extremt viktigt att lagringsmedia blir korrekt raderad innan IT-tillgångar avyttras, återanvänds eller skickas för återvinning.

  • Lag (1990:409) är överordnad
  • Riskminimering är mer än bara radering
  • Certifierat
  • Spårbart
 

Läs mer

 

Våra dataraderingstjänster

Fullt certifierad dataradering

Väl beprövad teknologi

Moreco rekommenderar produkter från Blancco för överskrivning och mjukvarubaserad radering. Vi har sedan 2006 använt oss av Blanccos produkter och vi ser dem som en viktig partner i utvecklingen av framtida raderingslösningar. Partnerskapet med Blancco försäkrar våra kunder om bra support och uppbackning.

  • Certifierad Partner
  • Lång erfarenhet
  • Marknadsledande lösning

Läs mer Beställ...

Spårbar dataradering

Spårbarhet & Bevis

Om ett träd faller i skogen men ingen hör det, gör det då något ljud? Du har säkert hört den förut men när vi tar frågeställningen i beaktande är ur ett raderingsperspektiv uppstår en annan frågeställning, bevis?  Om du inte kan bevisa att du förstört informationen, är den då verkligen förstörd? Det är alltså en fråga om verklighet och objektivitet.

Läs mer Beställ...

Säker dataradering

Tryggt & Säkert

Vi utför permanent dataradering från IT-utrustning som t.ex. servrar, lagringslösningar, datorer, tablets och smartphones. Data som raderats hos Moreco kan inte återskapas med någon existerande teknik.

Läs mer Beställ...

Avmagnetisering

Degausser

När en magnetisk enhet utsätts för ett fluktuerande magnetfält som genereras av en degausser skapar den magnetiska laddningen ett magnetiskt neutralt tillstånd och nollställer då mediet och all sparad information. En bieffekt är att alla servospår också förstörs varpå mediet blir oläsbart.

Läs mer Beställ...

Datadestruktion

Garanterat säkert

Datadestruktion av lagringsmedia är en mycket effektiv metod när man behöver säkerställa att allt blir fysiskt destruerat.

Läs mer Beställ...

Förbränning

Elda upp databanden

Sekretessförbränning av lagringsmedia är en mycket effektiv metod när man behöver säkerställa att allt blir fysiskt destruerat.

Läs mer Beställ...

INTRESSERAD av
Dataradering?

 

Ring oss på 08-588 859 50 eller fyll i formuläret nedan