Sign In
New Customer?

Lediga tjänster - 2 st PC-tekniker

Moreco söker nu 2 stycken lagerarbetare som brinner för att arbeta med datorer.

Vill du arbeta på ett expansivt företag i IT-branschen där du kan bidra med struktur, noggrannhet och intresse för datorer, samtidigt som du får chansen att utveckla dina kunskaper inom datorteknik? Moreco är ett värdegrundsföretag med tydliga målsättningar och en företagskultur som premierar kreativitet och utveckling. Vi har ett tydligt engagemang och drivs av vår långsiktighet. 

Har du tidigare jobbat inom lager eller på exempelvis en snabbmatsrestaurang, i kombination med att du skulle beskriva dig själv som strukturerad, noggrann och ansvarsfull och dessutom vara intresserad av datorer, kanske bygger du dina egna speldatorer på fritiden? Då har vi en tjänst för dig.

I arbetet ingår bland annat: 

- Godsmottagning

- Inventering och grovsortering av inkommande IT-utrustning

- Hantera IT-utrustning såsom PC's, Bärbara datorer, server, lagring- och nätverksutrustning

- Registrering av enskilda artiklar på serienummernivå i speciellt anpassat dataprogram

- Funktionskontroll och fabriksåterställning av IT-utrustning

- Radering av data på lagringsmedia med speciellt anpassade dataprogram

- Emballering och utleverans av försåld utrustning 

Din profil

  • Positiv och social
  • Lösningsorienterad och affärsfokuserad
  • Goda kunskaper i engelska – i tal och skrift
  • Förmåga att arbeta självständigt och nå mål
  • Tekniskt intresse eller erfarenhet av IT-produkter

 


Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. Uppdraget ingår i deras uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos Moreco i Åkersberga.

Randstad lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-04-30: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Razan Ahmad | razan.ahmad@randstad.se

 

 

Om att arbeta hos Moreco

Vår affärsidé är att tillhandahålla enkla och smarta lösningar för IT-finansiering och livscykelhantering som stödjer en cirkulär ekonomi. Visionen är att bli bäst på livscykelhantering inom IT-branschen. Vi växer och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Kontaktperson

Har du några frågor om tjänsten? Kontakta gärna Andreas Backlund, VD för Moreco Group på andreas.backlund@moreco.se eller ring 08-58 88 59 51