Sign In
New Customer?

God jul och gott nytt år!

Vi närmar oss ett mycket välförtjänt juluppehåll med förhoppning om många minnesskapande stunder med nära och kära.
Julen är en tid för umgänge, omtanke och gåvor. Att dela tid tillsammans är ofta den bästa gåvan av alla.

Vi vill skicka ett stort tack till alla kunder, partners och medarbetare för er grymma insats under 2017. Det har verkligen varit ett fantastiskt år fyllt av utvecklande händelser där vi har fått äran att träffa många nya människor och bekantskaper som vi tar med oss in i 2018.

Under 2017 har Moreco fortsatt att växa. Vi har fått nya medarbetare, utökat förtroende hos befintliga kunder och en hel del nya kunder. 2017 bjöd också på fler nyheter. Vi utökade vår datadestruktionstjänst med en mobil shredder, lanserade kundportalerna för finansiering och asset management samt återtag och asset recovery. Vi genomförde även vår första kundundersökning och vi är mycket ödmjuka för det höga betyg som våra kunder och partners givit oss. 5,7 av 6 på bemötande, 5,5 av 6 på pålitlighet och flexibilitet, 5,4 av 6 på kompetens, kvalitet och lösningsorientering.

Vi går nu in i 2018 med målsättningen att återigen slå rekord på tillväxt och resultat. Under första kvartalet 2018 kommer vi även att slutföra de pågående ISO certifieringarna, lansera ny webbsida som skall vara bättre på kommunikation och samlad information, ytterligare förbättrat kommunikationsflöde genom portalerna som man når via den nya webbsidan. Under andra halvåret 2018 satsar vi på att lansera vår TPM lösning för utökad support till 24/7 och förlängda garantier för Enterprise produkter. Vi satsar också för vidare tillväxt med rekrytering fler nya medarbetare som skall bidra till ytterligare tillgänglighet och kompetensförstärkning.

Vi fortsätter nu resan mot visionen att bli den marknadsledande leverantören av livscykelhantering för IT-produkter genom en helhetslösning som inkluderar finansiering, utökad support och returhantering med fokus på datasäkerhet och lösningsorienterad logistik.

Ta hand om varandra,

Andreas Backlund, VD
andreas.backlund@moreco.se
070 611 11 58