Sign In
New Customer?
Moreco får genomgående mycket höga betyg från sina kunder...

Moreco har nyligen genomfört en kundundersökning där kunderna bland annat fått betygsätta Moreco på ett antal områden såsom bemötande, kompetens, kvalitet och pålitlighet m.fl.

Betygen har satts på en sexgradig skala där en etta betyder mycket dålig och en sexa betyder mycket bra.

Moreco får nästan genomgående Mycket höga värden som ligger över 5,0 på den sexgradiga skalan.

Vi är väldigt glada men även oerhört ödmjuka över de höga betyg våra kunder givit oss på de områden som matchar vår värdegrund;

ENGAGEMENG (Bemötande) (5,7)
ANSVAR (Pålitlighet) (5,5)
KUNSKAP (Kompetens) (5,4)
LÅNGSIKTIGHET (Kvalitet) (5,4)
FLEXIBILITET (Flexibilitet) (5,5)


 ..

Läs mer 
Vi söker fler medarbetare

Vi söker en driven och kreativ produktsäljare till vårt kontor i Åkersberga. Du kommer samarbeta med kunder över hela världen så med tiden kommer du själv kunna välja kontorsplacering. Inledningsvis handlar arbetet till stor del om att bekanta dig med befintliga kunder men på sikt kommer även nykundsbearbetning bli en viktig del av din vardag. Genom långsiktighet, tålamod och framgångsrikt försäljningsarbete har du möjlighet att i framtiden få ansvar för en egen avdelning där du kan fortsätta utvecklas. ..

Läs mer 
God jul och gott nytt år!

Vi närmar oss ett mycket välförtjänt juluppehåll med förhoppning om många minnesskapande stunder med nära och kära.
Julen är en tid för umgänge, omtanke och gåvor. Att dela tid tillsammans är ofta den bästa gåvan av alla.

Vi vill skicka ett stort tack till alla kunder, partners och medarbetare för er grymma insats under 2017. Det har verkligen varit ett fantastiskt år fyllt av utvecklande händelser där vi har fått äran att träffa många nya människor och bekantskaper som vi tar med oss in i 2018.

Under 2017 har Moreco fortsatt att växa. Vi har fått nya medarbetare, utökat förtroende hos befintliga kunder och en hel del nya kunder. 2017 bjöd också på fler nyheter. Vi utökade vår datadestruktionstjänst med en mobil shredder, lanserade kundportalerna för finansiering och asset management samt återtag och asset recovery. Vi genomförde även vår första kundundersökning och vi är mycket ödmjuka för det höga betyg som våra kunder och partners givit oss. 5,7 av 6 på bemötande, 5,5 av 6 på pålitlighet och flexibilitet, 5,4 av 6 på kompetens, kvalitet och lösningsorientering.

Vi går nu in i 2018 med målsättningen att återigen slå rekord på tillväxt och resultat. Under första kvartalet 2018 kommer vi även att slutföra de pågående ISO certifieringarna, lansera ny webbsida som skall vara bättre på kommunikation och samlad information, ytterligare förbättrat kommunikationsflöde genom portalerna som man når via den nya webbsidan. Under andra halvåret 2018 satsar vi på att lansera vår TPM lösning för utökad support till 24/7 och förlängda garantier för Enterprise produkter. Vi satsar också för vidare tillväxt med rekrytering fler nya medarbetare som skall bidra till ytterligare tillgänglighet och kompetensförstärkning.

Vi fortsätter nu resan mot visionen att bli den marknadsledande leverantören av livscykelhantering för IT-produkter genom en helhetslösning som inkluderar finansiering, utökad support och returhantering med fokus på datasäkerhet och lösningsorienterad logistik.

Ta hand om varandra,

Andreas Backlund, VD
andreas.backlund@moreco.se
070 611 11 58

 ..

Läs mer 
Besök vår monter på IP Expo

Med den nya dataskyddsförordningen GDPR som träder i kraft nästa år ställs det högre krav på hur information hanteras. De flesta av era kunder skyddar säkert sin aktiva data med flera olika lösningar såsom antivirussystem, brandväggar, VPN lösningar, IDS'er m.m. Lösningar som ni hjälpt till att få på plats.

Hur många av era kunder har då motsvarande informationsskydd när systemen fasas ut? Det är inte särskilt vanligt att enskilda företag investerar i egen överskrivningsprogramvara eller en riktig shredder? Om ni besöker vår Monter 110 på IP-Expo så får ni chansen att se vår Shredder och ta del av hur Professionell Dataradering fungerar i praktiken.
 

Årets stora it-event, IP EXPO Nordic, fokuserar på it-säkerhet, GDPR och AI

IP Expo Nordic öppnade portarna i Sverige för första gången förra året. I september kommer den alltså tillbaka. Förutom 80-talet utställare kommer cirka 100 talare att hålla föredrag inom mässans huvudämnen moln, nätverk och infrastruktur, DevOps, Ope Source, artificiell intelligens samt Analytics och internet of things. Årets övergripande tema är IT-säkerhet.

– Det är ett hett ämne i Sverige dessa dagar och en viktig fråga som berör alla länder i Norden, säger Bradley Maule-ffinch, vid IP Expo.


Bland årets talare hittar vi bland annat Snorre Kjesbu från Cisco, Monty Widenius, skaparen av MySQL och pionjär inom öppen källkods-rörelsen och Michael Moltke som kommer att visa vad en hacker kan göra så snart han eller hon får tillgång till ditt system.


 ..

Läs mer 
Lediga tjänster - 2 st PC-tekniker

Moreco söker nu 2 stycken lagerarbetare som brinner för att arbeta med datorer.
 ..

Läs mer 
Q1 bjöd på omsättningsrekord, Q2 likaså...

Moreco's första kvartal för räkenskapsåret bjöd på idel rekord. Omsättningen steg med 191% mot samma period föregående år samtidigt som bruttovinsten gick upp ytterligare 5%. Omsättning och orderingång har slagit alla förväntningar även under det andra kvartalet då omsättningen steg med 52% mot samma period föregående år. Efterfrågan på våra tjänster och produkter är fortsatt stor och tillväxttakten ser ut att hålla i sig. Vi är mycket glada över det förtroende våra kunder och partners ger oss och vi skall med oavbrutet engagemang fortsätta den gemensamma resan mot en bättre livscykelhantering. ..

Läs mer