Sign In
New Customer?
Besök vår monter på IP Expo

Med den nya dataskyddsförordningen GDPR som träder i kraft nästa år ställs det högre krav på hur information hanteras. De flesta av era kunder skyddar säkert sin aktiva data med flera olika lösningar såsom antivirussystem, brandväggar, VPN lösningar, IDS'er m.m. Lösningar som ni hjälpt till att få på plats.

Hur många av era kunder har då motsvarande informationsskydd när systemen fasas ut? Det är inte särskilt vanligt att enskilda företag investerar i egen överskrivningsprogramvara eller en riktig shredder? Om ni besöker vår Monter 110 på IP-Expo så får ni chansen att se vår Shredder och ta del av hur Professionell Dataradering fungerar i praktiken.
 

Årets stora it-event, IP EXPO Nordic, fokuserar på it-säkerhet, GDPR och AI

IP Expo Nordic öppnade portarna i Sverige för första gången förra året. I september kommer den alltså tillbaka. Förutom 80-talet utställare kommer cirka 100 talare att hålla föredrag inom mässans huvudämnen moln, nätverk och infrastruktur, DevOps, Ope Source, artificiell intelligens samt Analytics och internet of things. Årets övergripande tema är IT-säkerhet.

– Det är ett hett ämne i Sverige dessa dagar och en viktig fråga som berör alla länder i Norden, säger Bradley Maule-ffinch, vid IP Expo.


Bland årets talare hittar vi bland annat Snorre Kjesbu från Cisco, Monty Widenius, skaparen av MySQL och pionjär inom öppen källkods-rörelsen och Michael Moltke som kommer att visa vad en hacker kan göra så snart han eller hon får tillgång till ditt system.


 ..

Läs mer 
Lediga tjänster - 2 st PC-tekniker

Moreco söker nu 2 stycken lagerarbetare som brinner för att arbeta med datorer.
 ..

Läs mer 
Sälj till Moreco - Få bättre betalt för begagnade servrar

MORECO HOTLIST - De mest efterfrågade produkterna just nu! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sälj till oss

Moreco är störst i Sverige på återköp av begagnade servrar och lagringsutrustning

Läs mer i detta nyhetsbrev eller boka ett möte med oss så bjuder vi på en säkerhetsprodukt.

Jobbar du med inbyten? Inbyten stärker din marginal och ökar sannolikheten att vinna affären. Vi värdesätter din affär. Kontakta oss så hjälper vi dig att erbjuda rätt pris på inbytet. Du kan också fylla i detta formulär så kontaktar vi dig.


Veckans marginalförstärkare # 1

Vår nya shredder är en succé! Från februari till idag har den strimlat 3156 diskar. Tjänsten är en mycket bra marginalbooster för våra återförsäljare.
Vi kan destruera all typ av lagringsmedia, hårddiskar, flashdiskar, USB minnen, backupband och mycket mer, på plats hos era kunder eller i våra lokaler.

Veckans marginalförstärkare # 2

Hemligheten bakom ett högt andrahandsvärde sitter i detaljerna! Moreco ger mer betalt för era kunders gamla datacenterutrustning då vi verkligen djupdyker ner på komponentnivå för att hitta det största värdet. En processor kan vara mer värd än hela servern och en minnesmodul från en server kan vara mer värd än en bärbar dator. Tillgång och efterfrågan styr andrahandsmarknaden. Just nu är exempelvis gamla EVA FATA diskar extra mycket värda, efterfrågan på dom är bra mycket större än tillgången.


Vi tror på transparens. I portalen samlas alla inventerade produkter och kompontenter på serienummernivå och med full transparens kan ni följa dom igenom hela processen från logistik, radering, testning till avrapportering.


Säkerhet är viktigt för oss

Säkerheten är viktig för oss. Vi förvarar allt inlåst i flera lager av skalskydd. Allt som säljs vidare är certifierat och garanterat raderat. Vi har en noll policy vad gäller ej överskrivna sektorer och innebär att allt måste vara 100% verifierat annars skickas det till processen för destruktion.

Moreco är ITAD Gold Partner till Blancco. Vi är med och utvecklar och driver fram branschlösningar som säkerställer våra kunders integritet och säkerhet. Som en marknadsledare på återköp av servrar och lagring driver vi särskillt utvecklingen på effektiva raderingslösningar för datacentret.


Återköp

Vi köper nästan allt! men framförallt...

HP / Dell / IBM Intel E5/E7 Servrar

ALLA MÄRKEN SAS/SATA 6G/12G 2.5" & 3.5" HDD

ALLA MÄRKEN DDR3 & DDR4 16GB - 64GB DIMM


HPE

 • MSA
 • StoreEasy
 • StoreVirtual
 • JBOD's
 • EVA
 • 3Par
 • XP (Även HDS)

IBM

 • IBM V7000 Storwize
 • IBM DS8000 – 50TB eller större
 • IBM XIV – 144TB eller större
 • IBM DS3500

NetApp

 • X423A-R5 900GB
 • X425A-R5 1.2TB
 • X441A-R5 100GB SSD
 • X438A-R6 400GB SSD
 • X446A-R6 200GB SSD
 • X447A-R6 800GB SSD
 • X308A-R5 3TB SATA

EMC

 • VNX5100
 • VNX5300
 • VNX5400
 • VNX5500
 • VNX5700
 • VNX5800
 • VNX7500

Vi köper även begagnade datorer och smartphones

All typer av Apple produkter

Desktops i5-Gen2 typ Dell OptiPlex 990

Laptops i5-Gen4 typ HP Elitebook 820 G1


Alla typer av Seagate diskar 2.5” and 3.5” i stora volymer är av intresse så länge de är större än 600GB

RING OSS PÅ 08-58 88 59 50


Finansiering för IT.Branschen

Det finns nog inget finansbolag i Sverige som kan ge en lägre 36 månaders TCO på IT-utrustning än vad vi kan. Vi gör det helt enkelt billigare att finansiera IT-utrustning.

Läs mer...


Se vår film!

Här kan du på ett enkelt sätt förstå nyttan med att anlita oss för att hantera din gamla IT-utrusning. Vi hanterar allt från mobiltelefoner till marknadens mest avancerade lagringslösningar.


För att sälja, ring 08-58 88 59 50 eller maila till sales@moreco.se.

Gilla oss gärna på facebook

Moreco Group AB | www.moreco.se | sales@moreco.se | 08-58 88 59 50

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 ..
Läs mer 
Moreco Finance godkänd hos Finansinspektionen

Moreco Finance ansökan om registrering hos Finansinspektionen har nu blivit godkänd. Registreringen och därmed även godkännandeprocessen är en del i det kvalitet- och säkerhetsarbete vi utför.
 
Registreringen innebär dels en utökad transparens mellan oss och våra kunder samtidigt som det ställer krav på oss att dokumentera och kvalitetssäkra vår leverans. Är du nyfiken på mer får du väldigt gärna kontakta oss.
Ni finner våra kontaktuppgifter under sidorna kontakta oss.

 ..

Läs mer 
Q1 bjöd på omsättningsrekord, Q2 likaså...

Moreco's första kvartal för räkenskapsåret bjöd på idel rekord. Omsättningen steg med 191% mot samma period föregående år samtidigt som bruttovinsten gick upp ytterligare 5%. Omsättning och orderingång har slagit alla förväntningar även under det andra kvartalet då omsättningen steg med 52% mot samma period föregående år. Efterfrågan på våra tjänster och produkter är fortsatt stor och tillväxttakten ser ut att hålla i sig. Vi är mycket glada över det förtroende våra kunder och partners ger oss och vi skall med oavbrutet engagemang fortsätta den gemensamma resan mot en bättre livscykelhantering. ..

Läs mer 
Tjänstesäljare

Vill du arbeta på ett expansivt företag i IT-branschen där du kan bidra med dina sociala och relationsbyggande egenskaper, samtidigt som du får chansen att utveckla dina kunskaper inom försäljning? Moreco är ett värdegrundsföretag med tydliga målsättningar och en företagskultur som premierar kreativitet och utveckling. Vi har ett tydligt engagemang och drivs av vår långsiktighet.  ..

Läs mer