Ring oss på: 08-588 859 50

Serverhuset fusioneras upp i Moreco Group

Vid årsskiftet 15/16 fusionerades Serverhuset upp i Moreco Group. I samband med detta tog vi bort e-butiken under Serverhuset.se men inte utan att vi har funderat mycket på hur vi framöver på bästa sätt kan vara ett stöd till Er i era affärer. Vi har kommit fram till att ni nästan alltid har andra behov än vad en statisk e-butik kan erbjuda så vi ersatte den med ett elektroniskt offertverktyg. 

Offertverktyget är uppkopplat mot våra globala distributörer och vi kan i realtid se lagerstatus och leveranstid hos fler än 200 globala distributörer, partners och brokers. Vi kan leverera smått otroliga 1,2 miljoner unika artikelnummer inom 3-4 dagar.  


Skapa offertunderlag

Ring, maila eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en elektronisk offert inom 4 timmar.

* Obligatorisk

Captcha Image

Offert

Så här ser den elektronisk offerten ut. Här kan ni själva ändra kvantitet och välja till eller bort komponenter. Viktigast av allt, ni kan acceptera och underteckna offerten elektroniskt eller ställa frågor via formuläret. 

Tack för att ni visar intresse för våra produkter och tjänster, vi uppskattar all typ av feedback. Det är vår förhoppning att dessa sidor kan hjälpa er att välja er framtida ITAD leverantör. Genom att välja Moreco Group som partner får ni ett erfaret team av hängivna yrkesproffs som ger sitt allra bästa för att möta eller överträffa era förväntningar. Vi är dedikerade till er integritet och säkerhet. Allt vi gör har en tydlig inriktning mot våra miljömål; tillsammans når vi lite längre, skapar mer nytta och utmanar gamla sanningar med ständig utveckling av processer och rutiner. Alla våra kunder märker snabbt fördelarna med oss som leverantör, finansiella och operativa, det är vår avsikt att ni också får ta del av detta!  Oavsett om ni har ett behov av att säkerställa säker och spårbar radering av digitalt lagrad information, återskapandet av ekonomiska värden från inte längre önskvärd eller gammal utrustning, förbättra och återanvända gamal utrustning eller ren återvinning så har vi tjänsterna, processerna, rutinerna och en mycket engagerad personal.